Η Alfa Romeo ίσως ετοιμάσει τη νέα MiTo, η οποία θα είναι αμιγώς ηλεκτρική

Σχετικά άρθρα

Ο CEO της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, έχει ανακοινώσει πως η εταιρία του θα παρουσιάσει 7 νέα μοντέλα έως το 2030, όπου ανάμεσά τους θα συναντάμε τις νέες Giulia και Stelvio, το μικρό SUV που θα ονομαστεί Brennero, δύο μεγάλα SUV, ένα μεγάλο σεντάν, με το 7ο να φημολογείται πως θα είναι ο διάδοχος της MiTo.

Με την ιταλική εταιρία να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να βγάλει στην αγορά τη νέα γενιά της Giullieta, το μικρό hatcback -διάδοχος της MiTo- θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό και θα βασίζεται στην e-CMP πλατφόρμα των Peugeot e-208, Opel Corsa-e και άλλων.

Ο Damien Dally, επικεφαλής της Alfa Romeo Αγγλίας, σε συνέντευξή του άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρξει νέα MiTo, λέγοντας:

Η Alfa Romeo έχει ιστορία στην πώληση συμπαγών σπορ αυτοκινήτων, όπως το Alfasud, και είναι μια ενδιαφέρουσα περιοχή της αγοράς που έχει μεγάλο όγκο πωλήσεων. Η Mito ήταν ένα τρίθυρο αυτοκίνητο, αλλά αν είχε πέντε πόρτες, οι πωλήσεις του θα ήταν πολύ μεγαλύτερες.

Για την ώρα δεν έχει δοθεί το πράσινο φως από τη διοίκηση για τη νέα MiTo.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...