Το πρώτο Rivian R1T έφτασε στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Τον Ιούλιο του 2021 η Rivian επιβεβαίωσε ότι μέσα στο 2022 θα έχει παρουσία και στην Ευρώπη, και την προηγούμενη Τρίτη, 12 Απριλίου, ένα R1T φωτογραφήθηκε στο αεροδρόμιο της Λιέγης στο Βέλγιο.

Η συγκεκριμένη πόλη βρίσκεται κοντά στα κεντρικά γραφεία της VDL Nedcar, μιας εταιρείας με την οποία η Rivian έχει βρεθεί σε συζητήσεις για την κατασκευή ενός ευρωπαϊκού εργοστασίου.

Η άφιξη του παραπάνω οχήματος δεν σημαίνει ότι η κυκλοφορία του R1T θα ξεκινήσει σύντομα στην Ευρώπη. Η Rivian πρέπει πρώτα να αυξήσει και να ομαλοποιήσει την παραγωγή του εργοστασίου της στην Αμερική, ώστε να ανταπεξέλθει στην ζήτηση που απολαμβάνει στην Αμερική, καθώς οι πωλήσεις -προς το παρόν- είναι σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα.

Έπειτα, θα μπορεί να ανοιχτεί σε Ευρώπη και Κίνα, όπως έχει κάνει παλιότερα γνωστό, ενώ έχει κυκλοφορήσει ως φήμη ότι η εταιρία ετοιμάζει μικρότερα ηλεκτρικά μοντέλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Rivian προχωρά σε νέες απολύσεις

Η Rivian συνεχίζει τις απολύσεις προσωπικού στη προσπάθεια της να αντιμετωπίσει την επιβραδυνόμενη ζήτηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η εταιρία έκανε γνωστό πως θα απολύσει...

Η Rivian παρουσίασε τα R2, R3 και R3X

H Rivian παρουσίασε σήμερα τόσο το R2, όσο και ένα μικρότερο αυτοκίνητο, το R3 που θα προσφέρεται και στην έκδοση R3X. Ξεκινώντας από το R2....