Κατά την 10ετη πορεία της η Gallardo (2003-2013) πούλησε 14.022 μονάδες, αλλά η Lamborghini χρειάστηκε 5 χρόνια για να πουλήσει τον ίδιο αριθμό Huracan. Σήμερα η ιταλική εταιρία έκανε γνωστό πως κατασκεύασε την 20.000στη Huracan. Πρόκειται για μια Huracan STO, βαμμένη σε γκρι ματ χρώμα που θα κινείται στους δρόμους του Πριγκιπάτου του Μονακό.

Από την παρουσίαση της Huracan το 2014, Lamborghini έχει βγάλει στην αγορά 12 εκδόσεις της και ετοιμάζει και την 13η, την Sterrato που θα παρουσιαστεί τους επόμενους μήνες. Επίσης έχει παρουσιάσει 3 αγωνιστικές εκδόσεις της.

Σύμφωνα με την Lamborghini, το 71% των αγοραστών της Huracan επέλεξαν μια coupe έκδοση της και το 29% μια spyder, με την κυριότερη αγορά του μοντέλου να είναι οι ΗΠΑ, μιας και το 32% των Huracan που έχουν κατασκευαστεί τα 8 χρόνια που το αυτοκίνητο βρίσκεται στην αγορά, έχουν καταλήξει εκεί. Ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο και η Κίνα.

Το 2021 ήταν η καλύτερη χρονιά της Huracan από πλευράς πωλήσεων, όπου σημειώθηκαν 2.586 πωλήσεις της, ενώ το 60% των αγοραστών της Huracan έχουν επιλέξει το πρόγραμμα παραμετροποίησης Ad Personam της Lamborghini, έτσι ώστε το αυτοκίνητο να καλύπτει τα προσωπικά τους θέλω.