F1 2022 την 1η Ιουλίου

Σχετικά άρθρα

Η Electronic Arts και η Codemasters έκαναν γνωστό πως το F1 2022 θα κυκλοφορήσει την 1η του Ιούλη και θα είναι διαθέσιμο σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC μέσω της εφαρμογής EA, του Origin, του Epic Store και του Steam.

Ο παίκτης θα μπορεί να κάνει τη δική του ομάδα στο MyTeam mode, ενώ στις πίστες προστέθηκε και αυτή του Μαϊάμι. Επίσης ο παίκτης θα μπορεί μέσω του F1 Life mode να αγοράζει supercars, ρούχα και αξεσουάρ.

Το νέο παιχνίδι διαθέτει εκτεταμένο Career mode με επιλογές για δύο παίκτες, με το παιχνίδι να υποστηρίζει split-screen για δύο παίκτες, ενώ είναι συμβατό και με VR για PC. Τέλος, το σύστημα AI έχει αναβαθμιστεί και προσαρμόζει την απόδοση των άλλων μονοθεσίων στο offline mode, έτσι ώστε οι αγώνες να είναι πάντα ανταγωνιστικοί, ενώ βελτιώσεις έχουν γίνει τόσο σε επίπεδο χειρισμού, όσο και σε επίπεδο ρεαλισμού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...