Νέο Z Vs Supra Vs Mustang Mach-1. Ποιο είναι γρηγορότερο;

Σχετικά άρθρα

Το νέο Nissan Z, η Toyota Supra και το Ford Mustang Mach-1 στήνονται το ένα δίπλα στο άλλο για να δούμε πιο από τα τρία σπορ μοντέλα είναι γρηγορότερο στην επιτάχυνση.

Το νέο Z ζυγίζει 1.638 κιλά και παίρνει κίνηση από τον 3,0-λιτρο V6 twin-turbo κινητήρα που αποδίδει 400 άλογα με 475 Nm ροπής και συνδυάζεται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η Supra ζυγίζει 1.520 κιλά και φορά τον 3,0-λιτρο κινητήρα που αποδίδει 385 άλογα με 500 Nm ροπής και συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Η Mustang Mach 1 ζυγίζει 1.624 κιλά και κάτω από το καπό της υπάρχει ο 5,0-λίτρος V8 κινητήρας απόδοσης 460 ίππων και 529 Nm ροπής που συνδυάζεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Επιπλέον στο παραπάνω video θα δεις μια κόντρα ανάμεσα σε δύο νέα Z, με το ένα να φορά το αυτόματο κιβώτιο και το άλλο το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, όπως και μια κόντρα ανάμεσα στο χειροκίνητο Z με μια Aston Martin V8 Vantage του 2010.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tesla Cybertruck Vs Lamborghini Urus σε κόντρα στην ευθεία

Το Tesla Cybertruck ή η Lamborghini Urus είναι γρηγορότερη στην επιτάχυνση στην ευθεία; Το Cybertruck είναι στη κορυφαία έκδοση του, με τους ηλεκτροκινητήρες του...