Δες ένα καράβι γεμάτο με McLaren F1, αξίας πάνω από 200 εκατ. δολάρια

Σχετικά άρθρα

Η McLaren έχει στο βιογραφικό της ένα από τα καλύτερα και γρηγορότερα supercars που πάτησαν στους δρόμους του πλανήτη μας, την F1. Εκ των πραγμάτων είναι εξαιρετικά σπάνιο, αφού συνολικά κατασκευάστηκαν 106 αυτοκίνητα.

Εξ αυτών, 5 ήταν πρωτότυπα (XP1, XP2, XP3, XP4, XP5), 64 ήταν τα αυτοκίνητα δρόμου της F1, ένα πρωτότυπο της LM (XP1 LM), 5 αυτοκίνητα δρόμου της LM, ένα πρωτότυπο της longtail (XPGT), δύο αυτοκίνητα δρόμου της Longtail (GT) και 28 αγωνιστικά αυτοκίνητα (GTR).

Για να γιορτάσουν την 30ή επέτειο του αυτοκινήτου, οι ιδιοκτήτες του ταχύτερου αυτοκινήτου με ατμοσφαιρικό κινητήρα που κατασκευάστηκε ποτέ, συγκεντρώθηκαν στη λίμνη Garda της Ιταλίας για να περάσουν καλά. Εκεί επιβιβάστηκαν σε ένα ferry, με τη συνολική αξία των αυτοκινήτων να ξεπερνά τα 200.000.000 δολάρια!

Στο κονβόι των 13 αυτοκινήτων, που περιελάμβανε 7 McLaren F1, 4 F1 GTR και δύο F1 GTR Long Tails, υπήρχε και ένα πρωτότυπο δοκιμών του GMA T.50.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...