Η Buick παρουσίασε τα Electra-X Concept και GL8 Century

Σχετικά άρθρα

Δύο νέα αυτοκίνητα για τη κινέζικη αγορά παρουσίασε η Buick. Το πρώτο είναι το Electra-X Concept που βασίζεται στην Ultium πλατφόρμα και φορά ζάντες 21″. Έχει αεροδυναμικό σχεδιασμό, λεπτά LED φωτιστικά σώματα, κάμερες αντί για πλαϊνούς καθρέπτες, κρυφές χειρολαβές και στο εσωτερικό τη παράσταση κλέβει το Virtual Cockpit που αποτελείται από μια οθόνη 30″ ανάλυσης 6K.

To GL8 Century αποτελεί τη ναυαρχίδα της σειράς GL8 και έχει μήκος 5,23 μέτρα, πλάτος 1,98 μέτρα και ύψος 1,867 μέτρα.. Τα πολυτελές βαν ξεχωρίζει από τα διαφορετικά φωτιστικά σώματα, τη μεγαλύτερη μάσκα, τον δίχρωμο χρωματισμό με τα πίσω καθίσματα/πολυθρόνες να έχουν προσκέφαλα με ενσωματωμένο ηχοσύστημα της Bose.

Ο ουρανός είναι γεμάτος από οπτικές ίνες που δημιουργούν την αίσθηση ενός έναστρου ουρανού, με τους πίσω επιβάτες να έχουν μπροστά τους μια μεγάλη οθόνη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Buick teasάρει το νέο Enclave

Η Buick ξεκίνησε το teasing της νέας γενιάς του Enclave, με το επταθέσιο SUV να παρουσιάζεται κάποια στιγμή μέσα στο έτος. Το αυτοκίνητο υιοθετεί...

Σε δημοπρασία ένα Buick GNX με μόλις 1.233 χλμ στο κοντέρ

Ένα από τα 547 GNX που κατασκεύασε η Buick αναζητά νέο ιδιοκτήτη και μερικές ώρες να απομένουν έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία πώλησης, το...
Autoblog.gr