Το Apple CarPlay θα υποστηρίζει πολλαπλές οθόνες

Σχετικά άρθρα

Στο περιθώριο του φετινού WWDC, η Apple ανακοίνωσε μια σειρά σημαντικών αναβαθμίσεων για το CarPlay, που ενσωματώνεται ακόμη περισσότερο στις λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Το CarPlay υποστηρίζει πλέον πολλαπλές οθόνες, ενώ στις λειτουργίες του προστέθηκε ο χειρισμός του συστήματος κλιματισμού, της θέρμανσης/ψύξης των καθισμάτων και του ραδιοφώνου, χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να βγει από το CarPlay.

Επιπλέον, το CarPlay ενσωματώνεται και στον ψηφιακό πίνακα οργάνων των αυτοκινήτων, προβάλλοντας ψηφιακό ταχύμετρο, τις στροφές του κινητήρα, τη στάθμη του καυσίμου στο ρεζερβουάρ, τη θερμοκρασία και άλλα.

Οι χρήστες θα μπορούν να εξατομικεύουν την οδηγική τους εμπειρία επιλέγοντας διαφορετικά σχέδια, χρώματα και γραφικά για τον πίνακα οργάνων και με την χρήση widget, οι χρήστες θα έχουν με μια ματιά πληροφορίες για τον καιρό και τη μουσική.

Στα τέλη του 2023 θα κυκλοφορήσουν στην αγορά αυτοκίνητα που θα υποστηρίζουν το νέο Apple CarPlay, με μοντέλα των Acura, Audi, Ford, Honda, Infiniti, Jaguar, Land Rover, Lincoln, Mercedes-Benz, Nissan, Volvo, Polestar, Porsche και Renault να είναι μέσα σε αυτά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...