Η Fisker teasάρει το εσωτερικό του Pear

Σχετικά άρθρα

Μια ακόμη teaser φωτογραφία του Pear, αυτή τη φορά από το εσωτερικό του, έδωσε στη δημοσιότητα η Fisker. Σε αυτό συναντάμε μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, πανοραμική γυάλινη οροφή, κρυφό φωτισμό, ξύλινες επενδύσεις, ενώ φέρει έξυπνες λύσεις αποθήκευσης.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα έχει μήκος κοντά στα 4,5 μέτρα και σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευρωπαϊκή αγορά, με την τιμή του να εκτιμάται πως θα ξεκινά περίπου από τις 26.500 ευρώ, ενώ στις ΗΠΑ θα έχει αρχική τιμή μικρότερη των 29.900 δολαρίων.

Η αυτονομία του θα ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα ανά φόρτιση, με την παραγωγή του να γίνεται από τη Foxconn στο πρώην εργοστάσιο της GM στο Lordstown του Οχάιο, στο ίδιο που θα κατασκευάζεται και το Lordstown Endurance. Το Pear θα βασίζεται στην πλατφόρμα Hon Hai EV της Foxconn και παραγωγή του θα ξεκινήσει το 2024.

Στόχος της Fisker είναι να κατασκευάζει τουλάχιστον 250.000 Pear ετησίως. Ήδη η εταιρία αναφέρει πως έχει λάβει περισσότερες από 3.200 κρατήσεις για το Pear.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...

H Nissan teasάρει το Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai, και σήμερα η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο teaser video...