Η Hyundai δίνει το πρώτο teaser video του Ioniq 6

Σχετικά άρθρα

H Hyundai βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών του Ioniq 6, με την παρουσίαση του δεύτερου μοντέλου της εν λόγω οικογένειας ηλεκτρικών μοντέλων να αναμένεται σύντομα, γι’αυτό και σήμερα η Hyundai λανσάρει την teaser καμπάνια της, η οποία τιτλοφορείται ως “εξορθολογιστικά ηλεκτρισμένο”.

Το Ioniq 6 θα αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Prophecy concept, και θα διαθέτει μια απλή αλλά αισθησιακή σχεδίαση που θα γίνει η σιλουέτα της νέας εποχής. Το παραπάνω -πρώτο- video δεν αποκαλύπτει πολλά για την εμφάνισή του αυτοκινήτου, με την κορεάτικη εταιρία να δείχνει μόνο την αεροδυναμική σιλουέτα, που μοιάζει σαν να είναι σμιλευμένη από τον αέρα.

Το αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με το Sonata και θα προσφέρεται σε εκδόσεις με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες, που θα αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 77,4 kWh. Η έκδοση με τον έναν ηλεκτροκινητήρα θα αποδίδει 218 άλογα και αυτή με τους δύο 325 άλογα, με την αυτονομία του μοντέλου να ξεπερνά τα 505 χιλιόμετρα ανά φόρτιση.

Το Ioniq 6 θα είναι διαθέσιμο είτε με συμβατικούς εξωτερικούς καθρέφτες, είτε με κάμερες στη θέση τους, ενώ θα υπάρχει και ένα δίχρωμο εσωτερικό με “αιωρούμενη” κεντρική κονσόλα και διάτρητα δερμάτινα μπροστινά καθίσματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...