Στις 14 Ιουλίου η παρουσίαση του Hyundai Ioniq 6

Σχετικά άρθρα

Σε λιγότερο από έναν μήνα από σήμερα η Hyundai θα παρουσιάσει το Ioniq 6. Τα αποκαλυπτήρια του ηλεκτρικού σεντάν θα γίνουν στο περιθώριο της έκθεσης αυτοκινήτου στη πόλη Μπουσάν της Νοτίου Κορέας.

Το Ioniq 6 αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Prophecy concept και θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με το Sonata. Θα προσφέρεται σε εκδόσεις με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες που θα αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 77,4 kWh.

Στην ηλεκτρική γκάμα της Hyundai μετά το Ioniq 6 θα είναι και το Ioniq 7. Αν κρίνουμε από το concept που θα το δείτε, θα είναι ένα μεγάλο SUV μηδενικών εκπομπών ρύπων που θα κινείται στην ίδια πλατφόρμα E-GMP. Η κυκλοφορία του στην αγορά έχει προγραμματιστεί για το 2024.

Η έκδοση με τον έναν ηλεκτροκινητήρα θα αποδίδει 218 άλογα και αυτή με τους δύο 325 άλογα, με την αυτονομία του μοντέλου να ξεπερνά τα 505 χιλιόμετρα ανά φόρτιση.

Το Ioniq 6 θα είναι διαθέσιμο είτε με συμβατικούς εξωτερικούς καθρέφτες, είτε με κάμερες στη θέση τους, ενώ θα υπάρχει και ένα δίχρωμο εσωτερικό με “αιωρούμενη” κεντρική κονσόλα και διάτρητα δερμάτινα μπροστινά καθίσματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...