Ecclestone: Θα “έτρωγα” σφαίρα για τον Putin

Σχετικά άρθρα

Ο Bernie Ecclestone σε συνέντευξη του στην εκπομπή Good Morning Britain, προκάλεσε αντιδράσεις, λέγοντας πως θεωρεί ότι ο Vladimir Putin, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, έκανε το σωστό εισβάλλοντας στην Ουκρανία ενώ έριξε το μπαλάκι στον Ουκρανό πρόεδρο, Volodymyr Zelenskyy λέγοντας ότι έπρεπε να είχε κάνει περισσότερα για να αποφύγει τον πόλεμο.

Ο Ecclestone είπε πως ο Putin:

Θα έτρωγα σφαίρα γι’αυτόν. Θα προτιμούσα να μην πονέσει, αλλά και πάλι θα δεχόμουν σφαίρα για εκείνον. Είναι ένας λογικός, πρώτης τάξης άνθρωπος και ευαίσθητος. Έκανε λάθη. Όπως πολλοί επιχειρηματίες, σίγουρα όπως εγώ, κάνουμε λάθη κατά καιρούς και όταν κάνεις το λάθος, πρέπει να κάνεις το καλύτερο για να βγεις από αυτό.

Μιλώντας από μια ηλιόλουστη ταράτσα στην Ίμπιζα, υποστήριξε αναφερόμενος στις απώλειες αμάχων στην Ουκρανία ότι “δεν ήταν σκόπιμες”.

Για τον πρόεδρο της Ουκρανίας, ο Ecclestone είπε ότι, πριν από τον πόλεμο, ο Zelenskyy ήταν κωμικός κι απ’ ότι φαίνεται, θέλει να συνεχίσει να είναι. Πρόσθεσε επίσης ότι η εισβολή στην Ουκρανία:

Θα μπορούσε να είχε τελειώσει διαφορετικά αν ο Zelenskyy μιλούσε με τον Putin. Καταλαβαίνω ότι ήταν κωμικός, και νομίζω ότι θέλει να συνεχίσει αυτό το επάγγελμα γιατί νομίζω ότι, αν είχε σκεφτεί ορισμένα πράγματα, σίγουρα θα είχε κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια να μιλήσει στον κύριο Putin, ο οποίος είναι λογικός άνθρωπος και θα τον είχε ακούσει και πιθανότατα θα είχε κάνει κάτι γι’ αυτό.

Η Formula 1 έσπευσε να αποστασιοποιηθεί από τις δηλώσεις του 91χρονου Βρετανού, και σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Τα σχόλια που έκανε ο Bernie Ecclestone είναι προσωπικές του απόψεις και έρχονται σε πολύ μεγάλη αντίθεση με τη θέση των σύγχρονων αξιών του αθλήματός μας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...