Η Alfa Romeo θέλει να διπλασιάσει την παραγωγή μέχρι τα τέλη του 2023

Σχετικά άρθρα

Η Alfa Romeo θέλει μέχρι το τέλος του επόμενου χρόνου να διπλασιάσει την ετήσια παραγωγή της σε σχέση με σήμερα, με την εταιρία μετά την Tonale να ετοιμάζει και ένα ακόμη μικρότερο crossover με όνομα Brennero που θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2024 και θα προσφέρεται τόσο με κινητήρες εσωτερικής καύσης όσο και ως αμιγώς ηλεκτρικό.

Ηλεκτρική θα είναι και η επόμενη γενιά της Giulia, με το αυτοκίνητο να βασίζεται στην STLA Large της Stellantis και να προσφέρει έως και 800 χιλιόμετρα αυτονομίας.

Η Alfa Romeo εξετάζει μερικές one-off δημιουργίες και περιορισμένης παραγωγής, αλλά τα μοντέλα αυτά δεν αποτελούν προτεραιότητα. Να θυμίσω ότι η Alfa Romeo θα μετατραπεί σε αμιγώς ηλεκτρική εταιρία από το 2027.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...