Η ανακοίνωση του Masi για την αποχώρηση του από την FIA

Σχετικά άρθρα

Χθες η FIA έκανε γνωστό πως ο Michael Masi δεν είναι πλέον μέλος της και ο Αυστραλός, πρώην διευθυντής αγώνων της Formula 1, εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Ήταν χαρά και τιμή να εκπροσωπώ την FIA ως Αθλητικός Διευθυντής και Διευθυντής Αγώνων της Formula 1 αλλά και Εκπρόσωπος Ασφαλείας της FIA, μετά από τον απροσδόκητο και τραγικό θάνατο του Charlie Whiting στη Μελβούρνη το 2019.

Έχοντας δουλέψει σε διάφορα projects σε όλο τον κόσμο με την FIA και τους συλλόγους μέλη της για πάνω από μια δεκαετία πριν από το ραντεβού μου, αποφάσισα τώρα να εγκαταλείψω τον οργανισμό και να μετακομίσω πίσω στην Αυστραλία για να είμαι πιο κοντά στην οικογένεια και τους φίλους μου.

Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα για πολλά χρόνια με τα διάφορα μέλη της FIA, την Formula 1, τους αγωνιζόμενους, τους διοργανωτές, τους ανθρώπους της κάθε πίστας, τους συναδέλφους και την ομάδα μου εσωτερικά στη FIA.

Θα εκτιμώ πάντα αυτές τις δια βίου σχέσεις και φιλίες που έχω αναπτύξει σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μου μέχρι σήμερα.

Ο Masi αφιέρωσε επίσης λίγο χρόνο για να αποτίσει φόρο τιμής στον Whiting και σε πολλά άλλα βασικά πρόσωπα της FIA, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους για την υποστήριξη που έδειξαν κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου.

Συγκεκριμένα, είμαι αιώνια ευγνώμων στον Herbie Blash και στον αείμνηστο Charlie Whiting που με αναγνώρισαν ως μελλοντικό διάδοχο το 2018, έναν ρόλο που ανυπομονούσα να μάθω από τον Charlie για πολλά χρόνια πριν από τον σοκαριστικό θάνατό του.

Μεταβιβάζω επίσης την ειλικρινή μου εκτίμηση για την υποστήριξη και την καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της θητείας μου στον πρώην πρόεδρο της FIA, Jean Todt, στον Stefano Domenicali και στην αφοσιωμένη μου ομάδα της FIA Single Seater.

Εκφράζω την εκτίμησή μου στους δεκάδες χιλιάδες αφοσιωμένους εθελοντές και αξιωματούχους που επιτρέπουν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό να συμβαίνει καθημερινά σε όλο τον κόσμο, καθώς η ασφάλεια των αγωνιζομένων και των επισήμων παραμένει πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μου.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο της FIA, Mohammed Ben Sulayem και την προεδρική ομάδα του για την προσωπική υποστήριξή τους από τον διορισμό τους και τους εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον.

Η προσωπική υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων και των συναδέλφων μου παγκοσμίως κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού και ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες μπορεί να περιγραφεί μόνο ως συγκλονιστική και είναι κάτι που θα διατηρώ για πάντα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...