Νέες teasers φωτογραφίες του Cadillac Celestiq concept

Σχετικά άρθρα

Την επόμενη Παρασκευή 22 του μήνα η Cadillac θα παρουσιάσει το Celestiq Concept και σήμερα η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα μερικές νέες teasers φωτογραφίες του. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό σεντάν, κατασκευασμένο στο χέρι, που θα γίνει η ναυαρχίδα της εταιρίας.

Θα κατασκευαστεί σε περιορισμένη παραγωγή, αντιπροσωπεύοντας την “απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας με υψηλά επίπεδα εξατομίκευσης”. Θα είναι τετραθέσιο και θα διαθέτει ζάντες 23″.

Στο εσωτερικό του συναντάμε πολλές οθόνες, επιφάνειες αφής, μια μεγάλη καμπυλωτή οθόνη στο μπροστά ταμπλό, ξύλινα και μεταλλικά διακοσμητικά, κρυφό ατμοσφαιρικό LED φωτισμό αλλά και πολλές ακόμη πολυτέλειες.

Επίσης έχει “έξυπνη” γυάλινη οροφή αποτελούμενη από 4 μέρη, με το καθένα να μπορεί να αλλάξει απόχρωση ανάλογα με τις επιθυμίες του επιβάτη.

Θα βασίζεται στην BEV3 πλατφόρμα της GM και θα φέρει τις Ultium μπαταρίες της αμερικάνικης εταιρίας, που θα του χαρίζουν αυτονομία 640 χλμ ανά φόρτιση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Η Rimac teasάρει το αυτόνομο ρομποταξί της

Η Rimac επεκτείνεται στην αγορά μαζικής μετακίνησης και στις 26 του Ιούνη θα παρουσιάσει ένα αυτόνομο ρομποταξί, με το εμπορικό του λανσάρισμα να γίνεται...

Η AC Cobra GT και σε coupe έκδοση

Η AC Cars έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία της Coupe έκδοση της AC Cobra GT. Όπως η Roadster έκδοση, έτσι και η...
Autoblog.gr