Επίσημο: Στην Aston Martin o Fernando Alonso

Σχετικά άρθρα

Σε μια κίνηση που δεν περίμενε κανείς, η Aston Martin μόλις ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Fernando Alonso θα ενταχθεί στην ομάδα το 2023 με πολυετές συμβόλαιο, το οποίο λέγεται ότι είναι κλειστό 2ετές.

Ο Ισπανός θα αφήσει την Alpine μετά από δύο χρόνια που έτρεξε με τα χρώματα της και με την οποία επέστρεψε στην κορωνίδα του μηχανοκίνητο αθλητισμού, μετά από 2 χρόνια απουσίας. Ο Alonso θα καλύψει την κενή θέση που άφησε η ανακοίνωση της αποχώρησης του Sebastian Vettel από την Formula 1.

H Aston Martin αναφέρει ότι η ένταξη του Alonso στις τάξεις της είναι μια σαφής δήλωση των προθέσεων της και συνεχίζει τη δέσμευση της να αναπτύξει μια νικήτρια ομάδα της Formula 1.

Σε δηλώσεις του ο 41χρονος Alonso, τόνισε:

Αυτή η ομάδα της Aston Martin χρησιμοποιεί ξεκάθαρα την ενέργεια και τη δέσμευσή της για να κερδίσει, και ως εκ τούτου είναι μία από τις πιο συναρπαστικές ομάδες στη Formula 1 σήμερα. Γνωρίζω τον Lawrence και τον Lance πολλά χρόνια και είναι πολύ προφανές ότι έχουν τη φιλοδοξία και το πάθος να πετύχουν στη Formula 1.

Έχω παρακολουθήσει ότι η ομάδα προσελκύει συστηματικά σπουδαίους ανθρώπους με νικητήριο παρελθόν και έχω συνειδητοποιήσει την τεράστια δέσμευση της με τις νέες εγκαταστάσεις και πόρους στο Silverstone.

Κανείς στη Formula 1 σήμερα δεν επιδεικνύει μεγαλύτερο όραμα και απόλυτη δέσμευση για τη νίκη, και αυτό την κάνει μια πραγματικά συναρπαστική ευκαιρία για μένα.

Έχω ακόμα την πείνα και τη φιλοδοξία να αγωνιστώ για να είμαι στην κορυφή και θέλω να γίνω μέρος ενός οργανισμού που είναι αφοσιωμένος να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να πετύχει. Όλοι εκτιμούμε ότι υπάρχουν πολλά να γίνουν για να φτάσουμε στην κορυφή και ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να εργαστούμε μαζί για να βρούμε απόδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα