Η Toyota αγοράζει πίσω τα 2.700 bZ4X που μπορεί να φύγουν οι τροχοί τους

Σχετικά άρθρα

Η Toyota τον περασμένο Ιούνιο προχώρησε στην ανάκληση 2.700 BZ4X επειδή ενδέχεται τα μπουλόνια των τροχών να έχουν πρόβλημα και “σε απότομες στροφές ή κατά την επιτάχυνση” μπορεί οι τροχοί να φύγουν από τη θέση τους. Τα 2.200 αυτοκίνητα που ανακαλούνται βρίσκονται στην Ευρώπη, τα 260 στις ΗΠΑ, τα 110 στην Ιαπωνία και τα 20 στον Καναδά.

Η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα πως θα επαναγοράσει πίσω τα αυτοκίνητα που επηρεάζονται από την ανάκληση, ενώ εναλλακτικά προσφέρει την επιλογή να πάρει τα αυτοκίνητα από τους κατόχους τους και να τους δώσει δανεικά αυτοκίνητα και να τους αποζημιώσει παράλληλα το κόστος των καυσίμων αυτών, μέχρι να επιδιορθώσει τα BZ4X.

Εξαιτίας του ίδιου προβλήματος η Subaru ανακαλεί 2.600 Solterra και η λογική λέει πως και αυτή θα επαναγοράσει πίσω τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.

ΠηγήElectrek.co

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Subaru καταργεί το Legacy στις ΗΠΑ

Η Subaru Αμερικής έκανε γνωστό πως θα ολοκληρώσει την παραγωγή του Legacy την άνοιξη του 2025, όταν και θα φτάσει στο τέλος του MY2025...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...