Τρομακτικό δυστύχημα με 6 νεκρούς και 8 τραυματίες στην Καλιφόρνια

Σχετικά άρθρα

Χθες, η οδηγός μιας Mercedes παραβίασε έναν ερυθρό σηματοδότη, κινούμενη με μεγάλη ταχύτητα σε μια πολυσύχναστη διασταύρωση στη γειτονιά Windsor Hills της κομητείας του Λος Άντζελες, σκοτώνοντας έξι και τραυματίζοντας άλλους οκτώ ανθρώπους.

Η Mercedes έπεσε αρχικά πάνω σε δύο αυτοκίνητα στη διασταύρωση της λεωφόρου South La Brea και της λεωφόρου Slauson, με τα αυτοκίνητα να σταματούν σε ένα βενζινάδικο. Από τη σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά και συνολικά 7 αυτοκίνητα ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο τροχαίο. Ανάμεσα στους νεκρούς ήταν ένα βρέφος και μια έγκυος γυναίκα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η οδηγός της Mercedes, ήταν η Nicole Linton, ηλικίας περίπου 40 ετών, νοσοκόμα στο επάγγελμα, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά.

Προειδοποίηση: Το video δείχνει το πως συνέβη το δυστύχημα.

Η γυναίκα είναι πλέον αντιμέτωπη με 6 κατηγορίες για φόνο και 5 κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Οι κάμερες ασφαλείας έπιασαν την Linton να κινείται με περίπου 200 χλμ/ώρα όταν παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.

Αν καταδικαστεί, η Linton είναι πιθανό να εκτίσει ποινή φυλάκισης από 90 ετών έως ισόβια. Ο δικηγόρος της ζήτησε από το δικαστήριο να ορίσει εγγύηση 300.000 δολαρίων. Η εγγύηση ορίστηκε τελικά στα 9 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Κομητείας του Λος Άντζελες, Natalie Stone, αρνήθηκε κάθε εγγύηση, αναφέροντας πως η Linton είναι ύποπτη φυγής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Ε.Ε. θα πρέπει να επιβάλει δασμούς 50% στα κινέζικα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η υπόθεση της επιβολής δασμών ως τροχοπέδη στις εισαγωγές κινεζικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων δεν είναι απλή για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με τα πορίσματα μελέτης,...

Οι Κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες πωλούν τα ηλεκτρικά τους μοντέλα έως και 3 φορές πιο ακριβά στο εξωτερικό

Ευρωπαίοι και Αμερικανοί πολιτικοί έχουν σημάνει συναγερμό ότι οι εγχώριες αυτοκινητοβιομηχανίες τους θα μπορούσαν να καταστραφούν από ένα κύμα φθηνών κινεζικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ωστόσο,...

Μια Porsche Carrera GT τράκαρε πάνω σε δέντρο

Την περασμένη Κυριακή 28 Απριλίου ο οδηγός μιας ασημί Porsche Carrera GT έχασε τον έλεγχο το αυτοκινήτου, ενώ κινούνταν βόρεια του Rapley Ranch Road...