Η Feuerbach ιδρύθηκε το 2019 από τον πρώην επικεφαλής σχεδιαστή της Nissan Ευρώπης, Christopher Reitz, εγγονός του Ferdinand Porsche και σκοπός της είναι να κατασκευάζει χειροποίητα αυτοκίνητα περιορισμένης παραγωγής που αποτίουν φόρο τιμής στην οικογένεια της Porsche.

Το πρώτο από αυτά είναι το Porsche GTL Coupe που βασίζεται στην 911 GT3 (997). Έχει το ίδιο πλαίσιο με την 997 GT3, αλλά νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, νέα LED φωτιστικά σώματα, νέους προφυλακτήρες και μηχανικά θα φορά όχι τον flat-six 3,8-λίτρων κινητήρα, αλλά έναν ατμοσφαιρικό 4,3-λίτρων απόδοσης αρχικά 450 ίππων στις 8.500 σ.α.λ, ενώ θα προσφέρονται και δυνατότερες εκδόσεις του ίδιου κινητήρα.

Ο κινητήρας θα συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με αυτόματο PDK τεχνολογίας διπλού συμπλέκτη, με τους ιδιοκτήτες να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά από συστήματα πέδησης και αναρτήσεων.

Στο εσωτερικό θα υπάρχουν carbon μέρη, με τον κάθε ιδιοκτήτη να παραμετροποιεί το αυτοκίνητο σύμφωνα με τα δικά του θέλω, έχοντας την επιλογή να προσθέσει roll cage, αγωνιστικά καθίσματα, αγωνιστικές ζώνες και άλλα.

Η τιμή της Porsche GTL Coupe αναμένεται να ξεκινά από τα 550.000 ευρώ.