Το περιστατικό που θα δεις παρακάτω συνέβη στο κέντρο του Λονδίνου, με δύο επίδοξους ληστές που επέβαιναν σε σκούτερ να προσπαθούν να κλέψουν το Rolex ρολόι του Abdullah Al Basman, την ώρα που αυτός οδηγούσε την Bugatti Chiron του.

Οι ληστές έστησαν ενέδρα στον εκατομμυριούχο από το Κουβέιτ, ενώ αυτός κινούταν στην Park Lane του Λονδίνου με το γαλλικό hypercar του. Οι κλέφτες τον ακολούθησαν και αφού έσπασαν με σφυρί το παράθυρο της Bugatti Chiron, επιχείρησαν να αρπάξουν από το χέρι του οδηγού ένα πλατινένιο Rolex Daytona αξίας 130.000 ευρώ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι κλέφτες ακολούθησαν τον εκατομμυριούχο από το ξενοδοχείο Berkeley στο οποίο διέμενε και βρήκαν την κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσουν την επίθεση.

Όπως ανέφερε μάρτυρας:

Οι κλέφτες ήταν στο ξενοδοχείο το πρωί και το προσωπικό τους είπε να κατέβουν από το πεζοδρόμιο. Όταν ο Abdullah Al Basman έφυγε με την Bugatti άρχισαν να τον ακολουθούν μέχρι το Hyde Park. Ο ένας πάτησε την κόρνα του, που υποθέτω ότι ήταν το σήμα για να αρχίσουν την επίθεση.

Υποθέτω ότι περίμεναν για μια διασταύρωση που ήξεραν ότι θα το κόκκινο φανάρι διαρκεί αρκετά, ώστε να έχουν χρόνο να τους επιτεθούν.