Προσπάθησαν εν κινήσει να κλέψουν το Rolex ενός ιδιοκτήτη μιας Chiron σπάζοντας το παράθυρο με σφυρί

Σχετικά άρθρα

Το περιστατικό που θα δεις παρακάτω συνέβη στο κέντρο του Λονδίνου, με δύο επίδοξους ληστές που επέβαιναν σε σκούτερ να προσπαθούν να κλέψουν το Rolex ρολόι του Abdullah Al Basman, την ώρα που αυτός οδηγούσε την Bugatti Chiron του.

https://www.youtube.com/watch?v=XAmWp8pPFhM

Οι ληστές έστησαν ενέδρα στον εκατομμυριούχο από το Κουβέιτ, ενώ αυτός κινούταν στην Park Lane του Λονδίνου με το γαλλικό hypercar του. Οι κλέφτες τον ακολούθησαν και αφού έσπασαν με σφυρί το παράθυρο της Bugatti Chiron, επιχείρησαν να αρπάξουν από το χέρι του οδηγού ένα πλατινένιο Rolex Daytona αξίας 130.000 ευρώ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι κλέφτες ακολούθησαν τον εκατομμυριούχο από το ξενοδοχείο Berkeley στο οποίο διέμενε και βρήκαν την κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσουν την επίθεση.

Όπως ανέφερε μάρτυρας:

Οι κλέφτες ήταν στο ξενοδοχείο το πρωί και το προσωπικό τους είπε να κατέβουν από το πεζοδρόμιο. Όταν ο Abdullah Al Basman έφυγε με την Bugatti άρχισαν να τον ακολουθούν μέχρι το Hyde Park. Ο ένας πάτησε την κόρνα του, που υποθέτω ότι ήταν το σήμα για να αρχίσουν την επίθεση.

Υποθέτω ότι περίμεναν για μια διασταύρωση που ήξεραν ότι θα το κόκκινο φανάρι διαρκεί αρκετά, ώστε να έχουν χρόνο να τους επιτεθούν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...