Τι κρύβει μέσα της η ζάντα μιας Bugatti Veyron;

Σχετικά άρθρα

Κάθε τι πάνω στην Bugatti Veyron είναι πανάκριβο και κάποιος θέλησε να διαπιστώσει τι κρύβουν μέσα τους οι ζάντες του γαλλικού hypercar, ζάντες που κοστίζουν 25.000 δολάρια η κάθε μια.

Στο ακόλουθο video θα δεις μια ζάντα της Veyron να κόβεται και να βλέπουμε τι κρύβει μέσα της. Η Bugatti σε κάθε αλλαγή ελαστικού, ελέγχει με ακτίνες X την ζάντα για ρωγμές στο αλουμίνιο, κάτι που αν διαπιστωθεί η ζάντα χρίζει άμεσης αλλαγής.

Όπως βλέπεις, οι ζάντες της Veyron διαθέτουν έναν εσωτερικό δακτύλιο προκειμένου να υποστηρίξει το ελαστικό σε περίπτωση που αυτό σκάσει. Οι ζάντες είναι μια δημιουργία της OZ Racing και τα ελαστικά κολλιούνται πάνω τους όταν τοποθετούνται για να μην φύγουν από αυτή κατά τη διάρκεια μιας γρήγορης επιτάχυνσης.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ακεραιότητα της ζάντας και η ποιότητα της σφράγισης των ελαστικών, η Bugatti απαιτεί σε κάθε τρίτη αλλαγή ελαστικών αλλαγή και ζαντών.

Η συντήρηση μιας Bugatti Veyron κοστίζει πολύ… πάρα πολύ

Η συντήρηση μιας Bugatti Veyron κοστίζει πολύ… πάρα πολύ

Τα ανταλλακτικά της Bugatti Veyron κοστίζουν μια περιουσία

Τα ανταλλακτικά της Bugatti Veyron κοστίζουν μια περιουσία

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr