To 2023 το VW ID.3 facelift, μαζί με την hot έκδοση του

Σχετικά άρθρα

Το λανσάρισμα του ID.3 στην ευρωπαϊκή αγορά έγινε τον Σεπτέμβριο του 2019 και σημερινές πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο 2023 -ήτοι μετά από 4 χρόνια εμπορικής πορείας- θα παρουσιαστεί το facelift του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της γερμανικής εταιρίας.

Μαζί με το ID.3 facelift, η Volkswagen θα προσθέσει στη γκάμα του μοντέλου και την “καυτή” έκδοση GTX, ως την έκδοση παραγωγής του ID.X Concept. Το τελευταίο το είδαμε τον Μάιο του 2020, ως ένα project του τμήματος πειραματικής ανάπτυξης της εταιρίας, με τον Ralf Brandstatter, διευθύνοντα σύμβουλο της Volkswagen, να δηλώνει από την έκθεση αυτοκινήτου του Μονάχου του 2021 ότι το μοντέλο πήρε το πράσινο φως και θα γίνει το Golf GTI του μέλλοντος.

To μοντέλο θα ονομαστεί ID.3 GTX και θα μοιράζεται μέρη με το ID.4 GTX. Θα κινείται από δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν ανά άξονα), με την συνολική τους απόδοση να εκτιμάται ότι θα είναι 245 kW (328 ίππους).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...