Μια Pagani Zonda HP Barchetta, αξίας €16 εκατ., τράκαρε με ένα Ford Fiesta στην Κροατία

Σχετικά άρθρα

Τον Αύγουστο του 2017 και στο πλαίσιο του Pebble Beach, η Pagani παρουσίασε την Zonda HP Barchetta, η οποία βγήκε σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 3 αυτοκινήτων.

Σήμερα και κατά την διάρκεια μιας συγκέντρωση του Supercar Owners Circle, τα μέλη του οποίου βρέθηκαν στην Κροατία, ο οδηγός μια Zonda HP Barchetta (με πινακίδες Γιβραλτάρ) είχε ένα ατύχημα που προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο ιταλικό supercar.

Κρίνοντας από το παραπάνω video, μια συνοδεία supercars διασχίζει ένα στενό δρόμο κάπου στο Ζάγκρεμπ. Πίσω από ένα Apollo IE βρίσκεται η Zonda HP Barchetta, με τον οδηγό του ιταλικού αυτοκινήτου, η αξία του οποίου αγγίζει τα 15-16 εκατ. ευρώ, να πατά βαθιά το πόδι στο γκάζι.

Αυτό αποσταθεροποίησε το πίσω μέρος της Zonda και ένα επερχόμενο Ford Fiesta δεν μπόρεσε να αποφύγει το αυτοκίνητο και τράκαραν. Οι οδηγοί και των δύο αυτοκινήτων δεν τραυματίστηκαν.

Να θυμίσω ότι η κυριότερη διαφορά της Zonda HP Barchetta σε σχέση με τις υπόλοιπες Zonda είναι το κομμένο παρμπρίζ. Στο πίσω μέρος συναντάμε αρκετά μέρη από την Zonda 760, όπως τα φωτιστικά σώματα και το κάλυμμα του κινητήρα, ενώ τα καλύμματα στους πίσω τροχούς προέρχονται από την Zonda ZoZo.

Η εισαγωγή αέρα πάνω από τα κεφάλια είναι παρόμοια με αυτή της Cinque, ενώ ξεχωρίζει η μεγάλη carbon αεροτομή, με το σώμα να είναι κατασκευασμένο από carbon. Οι σφυρήλατες ζάντες είναι διαστάσεων 20″ μπροστά και 21″ πίσω και στο εσωτερικό τα πάντα είναι ντυμένα με λευκές δερμάτινες επενδύσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα