H GMC έχει δεχτεί πάνω από 90.000 κρατήσεις για το Hummer EV

Σχετικά άρθρα

Πριν 9 μήνες η GMC ξεκίνησε την παραγωγή του Hummer EV, στο εργοστάσιο Factory Zero της GM, με την αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία έχει ξεκινήσει τις παραδόσεις του μοντέλου στους πελάτες της.

Μιλώντας στο πλαίσιο της έκθεση του Ντιτρόιτ, ο διευθυντής μάρκετινγκ της GMC, Rich Latek, αποκάλυψε ότι ο αριθμός των κρατήσεων αυξάνεται κάθε τρίμηνο, κάτι που εκ των πραγμάτων είναι εντυπωσιακό, επειδή είναι σύνηθες οι κρατήσεις να μειώνονται σταδιακά μετά την κυκλοφορία του.

Ο Latek ανέφερε ότι πάνω από το 90% των κρατήσεων μετατρέπονται σε παραγγελίες, προσθέτοντας ότι πολλές από αυτές αφορούν τις ακριβές εκδόσεις εξοπλισμού. Μέχρι στιγμής, η GMC έχει δεχτεί περισσότερες από 90.000 κρατήσεις για το Hummer EV, χωρίς να γίνεται γνωστό το μείγμα μεταξύ pickup και SUV.

Στις σχετικές ειδήσεις η GMC έκανε γνωστό πως το Hummer EV θα βρίσκεται στα δύο επενερχόμενα Call Of Duty παιχνίδια, στα Call of Duty: Warzone 2.0 και στο Call of Duty: Modern Warfare II.

Διάβασε ακόμα

Το GMC Hummer EV παράγει περισσότερες εκπομπές CO2 από ένα βενζινοκίνητο σεντάν

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD

Η General Motors ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD στις ΗΠΑ επειδή λόγω ελαττωματικού σχεδιασμού, νερό μπορεί να εισέλθει στον ηλεκτρονικό διακόπτη απελευθέρωσης...

H GMC εισέρχεται στις αγορές της Κίνας, Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας

Η General Motors ανακοίνωσε ότι θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητες των εταιριών του χαρτοφυλακίου της σε νέες αγορές, με την GMC να ετοιμάζεται να...