Χθες, 16 Σεπτεμβρίου, προβλήθηκε στο Amazon Prime Video το νέο επεισόδιο του The Grand Tour, το οποίο τιτλοφορείται ως A Scandi Flick, στο οποίο οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May ταξίδευσαν στη Σκανδιναβικές χώρες. Ο May οδηγούσε ένα κίτρινο Mitsubishi Lancer Evolution VIII, ο Clarkson ένα Subaru Impreza WRX και ο Hammond ένα Audi RS4.

Τα γυρίσματα του ειδικού επεισοδίου πραγματοποιήθηκαν πριν έξι μήνες, αλλά μόλις τον Αύγουστο έγινε γνωστό ότι υπήρχε ένα αρκετά ανησυχητικό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον James May. Πιο συγκεκριμένα, ο Captain Slow βρισκόταν -μαζί με τους Jeremy Clarkson και Richard Hammond- στο Olavsvern, μια παροπλισμένη βάση του Βασιλικού Ναυτικού της Νορβηγίας που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη του Tromso.

Η τριάδα των παρουσιαστών έκανε κόντρες μέσα σε ένα τούνελ, με τον May να οδηγούσε ένα κίτρινο Mitsubishi Lancer Evolution VIII, ο Clarkson ένα Subaru Impreza WRX και ο Hammond ένα Audi RS4. Δυστυχώς, ο “Captain Slow” φρέναρε καθυστερημένα και χτύπησε το αυτοκίνητο σε έναν τοίχο με αρκετά μεγάλη ταχύτητα.

Ο May υπέστη κάταγμα στα πλευρά από το ατύχημα, με τον παρουσιαστή να χτυπά το κεφάλι του. Διακομίσθηκε άμεσα σε τοπικό νοσοκομείο όπου έκανε μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου για να μπορέσουν οι γιατροί να διαπιστώσουν αν υπήρχε κάτι πιο σοβαρό. Ευτυχώς, όχι.