Δες το σοβαρό ατύχημα του James May με το Mitsubishi Lancer Evolution VIII

Σχετικά άρθρα

Χθες, 16 Σεπτεμβρίου, προβλήθηκε στο Amazon Prime Video το νέο επεισόδιο του The Grand Tour, το οποίο τιτλοφορείται ως A Scandi Flick, στο οποίο οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May ταξίδευσαν στη Σκανδιναβικές χώρες. Ο May οδηγούσε ένα κίτρινο Mitsubishi Lancer Evolution VIII, ο Clarkson ένα Subaru Impreza WRX και ο Hammond ένα Audi RS4.

Τα γυρίσματα του ειδικού επεισοδίου πραγματοποιήθηκαν πριν έξι μήνες, αλλά μόλις τον Αύγουστο έγινε γνωστό ότι υπήρχε ένα αρκετά ανησυχητικό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον James May. Πιο συγκεκριμένα, ο Captain Slow βρισκόταν -μαζί με τους Jeremy Clarkson και Richard Hammond- στο Olavsvern, μια παροπλισμένη βάση του Βασιλικού Ναυτικού της Νορβηγίας που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη του Tromso.

https://youtu.be/WHi2DF8eodI

Η τριάδα των παρουσιαστών έκανε κόντρες μέσα σε ένα τούνελ, με τον May να οδηγούσε ένα κίτρινο Mitsubishi Lancer Evolution VIII, ο Clarkson ένα Subaru Impreza WRX και ο Hammond ένα Audi RS4. Δυστυχώς, ο “Captain Slow” φρέναρε καθυστερημένα και χτύπησε το αυτοκίνητο σε έναν τοίχο με αρκετά μεγάλη ταχύτητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...