Συνεχίζεται η επέκταση του εργοστασίου της Tesla στη Γερμανία

Σχετικά άρθρα

Ο δήμαρχος του Gruenheide της Γερμανίας δήλωσε πως η Tesla επιβεβαίωσε τα σχέδια της για την επέκταση του εργοστασίου της στη περιοχή και έτσι οι εργασίες συνεχίζονται, απορρίπτοντας με τον τρόπο αυτό προηγούμενα δημοσιεύματα που ήθελαν το τοπικό δημοτικό συμβούλιο να βάζει σε αναμονή τα σχέδια επέκτασης του εργοστασίου, ζητώντας περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τα σχέδια της εταιρίας του Elon Musk.

Η Tesla έχει υποβάλει αίτηση από τον περασμένο Μάιο για να επεκτείνει τα 300 εκτάρια γης της κατά άλλα 100 εκτάρια προς τα ανατολικά. Η γη που κατέχει η Tesla χρησιμοποιείται επί του παρόντος για το εργοστάσιο αυτοκινήτων και μπαταριών της. Η εταιρία σχεδιάζει την κατασκευή εμπορευματικού σταθμού, χώρου logistics και θέσεων στάθμευσης στα επιπλέον προγραμματισμένα 100 στρέμματα.

H Tesla θέλει μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2023 να κατασκευάζει 5.000 αυτοκίνητα ανά εβδομάδα στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, με στόχο να παράγει 2 εκατ. αυτοκίνητα σε όλα τα εργοστάσια της το 2023.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...