Στον πάγο η επέκταση του εργοστασίου της Tesla στη Γερμανία

Σχετικά άρθρα

Το τοπικό δημοτικό συμβούλιο στο Gruenheide, εκεί όπου βρίσκεται το εργοστάσιο της Tesla στη Γερμανία, έβαλε σε αναμονή τα σχέδια επέκτασης του εργοστασίου, ζητώντας περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τα σχέδια της Tesla.

Η Tesla υπέβαλε αίτηση τον περασμένο Μάιο για να επεκτείνει τα 300 εκτάρια γης της κατά άλλα 100 εκτάρια προς τα ανατολικά. Η γη που κατέχει η Tesla χρησιμοποιείται επί του παρόντος για το εργοστάσιο αυτοκινήτων και μπαταριών της.

Σχεδιάζει την κατασκευή εμπορευματικού σταθμού, χώρου logistics και θέσεων στάθμευσης στα επιπλέον προγραμματισμένα 100 στρέμματα.

H Tesla θέλει μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2023 να κατασκευάζει 5.000 αυτοκίνητα ανά εβδομάδα στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, με στόχο να παράγει 2 εκατ. αυτοκίνητα σε όλα τα εργοστάσια της το 2023.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...