F1: Με έξι sprint αγώνες το 2023

Σχετικά άρθρα

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ενέκρινε σήμερα, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, τη διεξαγωγή έξι Sprint αγώνων στη Formula 1 από το 2023, με την επιβεβαίωση των χώρων στους οποίους θα διεξαχθούν να ανακοινώνονται αργότερα.

Οι πίστες των Silverstone, Monza και Interlagos φιλοξένησαν τους πρώτους Sprint της F1 το 2021, με την Imola, το Red Bull Ring και το Interlagos να επιλέγονται για την τρέχουσα σεζόν.

Όπως γνωρίζεις, οι Sprint αγώνες εισήχθησαν στη F1 το 2021 και αποδείχθηκαν μια δημοφιλής προσθήκη στη συνηθισμένη μορφή του αγωνιστικού Σαββατοκύριακου, με τις κατατακτήριες να γίνονται την Παρασκευή και να έχουμε έναν επιπλέον αγώνα 100 χλμ. στο πρόγραμμα του Σαββάτου, ο οποίος ορίζει τη σειρά εκκίνησης του Grand Prix της Κυριακής.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2023

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...