Μετά την επιτυχημένη εμπορική πορεία των GR Sport εκδόσεων των Yaris, Yaris Cross, Corolla, C-HR και Hilux, η Toyota παρουσίασε σήμερα την αντίστοιχη έκδοση και για το RAV4. Το ιαπωνικό SUV αποκτά ένα νέο στιλιστικό πακέτο, ενώ αλλαγές έχουν γίνει στο στήσιμο και τον χειρισμό του αυτοκινήτου, που προσθέτουν μια σπορ νότα στο μοντέλο.

Η GR Sport έκδοση είναι διαθέσιμη τόσο για την υβριδική (HEV), όσο και για την plug-in υβριδική (PHEV) έκδοση του RAV4, με το αυτοκίνητο εκτός από στιλιστικές αλλαγές (νέα γρίλια, νέοι προφυλακτήρες) να έχει και πιο άκαμπτο αμάξωμα, όπως και πιο σκληρή ανάρτηση, στοιχεία που βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά, με μικρότερες κλίσεις στις στροφές. Επιπλέον, υπάρχουν νέες ζάντες 19 ιντσών σε μαύρο χρώμα.

Στο εσωτερικό υπάρχουν τα λογότυπα Gazoo Racing στο τιμόνι, στο προσκέφαλα των καθισμάτων, στο κουμπί push-to-start και στην κύρια οθόνη οργάνων, με το μοντέλο να διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″ και οθόνη 10,5″ για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto.

Τα καθίσματα διαθέτουν νέες επενδύσεις με άσπρες ραφές, ενώ προαιρετικά προσφέρονται θερμαινόμενα καθίσματα με σουέτ επενδύσεις.