Παρότι η Suzuki δεν πουλά το Jimny στην αγορά της Κίνας, η κινεζική βελτιωτική εταιρεία YiChe Garage πήρε το ιαπωνικό off-roader μοντέλο και το μετέτρεψε σε cabrio.

Στην πραγματικότητα είναι κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται αρχικά, καθώς η YiChe Garage τροποποίησε το Jimny να μοιάζει με μοντέλο της εταιρείας Wey και της οικογένειας Tank αυτής, και πιο συγκεκριμένα ως Tank 100, το οποίο δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.

Η YiChe Garage ουσιαστικά τροποποίησε έτσι το Jimny, ώστε το σχέδιο του να μοιάζει με αυτό του Tank 300. Στο εμπρός μέρος υπάρχουν LED φωτιστικά σώματα, με τα φώτα ημέρας στο κέντρο και τα φώτα ομίχλης να είναι ενσωματωμένα στον προφυλακτήρα.

Το σήμα της Suzuki έχει αντικατασταθεί με το αρχικό λογότυπο της βελτιωτικής εταιρείας, για να αποφευχθούν προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων, με το Conscience να είναι ένα αστείο που βασίζεται σε ένα κινέζικο παιχνίδι λέξεων.

Επειδή το Jimny δεν είναι επίσημα διαθέσιμο στην Κίνα, με την ομάδα που δημιούργησε το project να έπρεπε να εισαγάγει ένα, πληρώνοντας περίπου 60.000 δολάρια για αυτό και τους δασμούς. Επιπλέον αυτού του ποσού, δαπανήθηκαν άλλα 60.000 δολάρια για τις τροποποιήσεις.