Δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας Lamborghini: The Man Behind The Legend, το οποίο μας δίνει μια πρώτη γεύση της ταινίας που θα επιδιώξει να εξιστορήσει την επιχειρηματική ζωή του Ferruccio Lamborghini, ήτοι του ιδρυτή της ιταλικής εταιρίας παραγωγής ονείρων.

Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε το 2016 και τον Ferruccio Lamborghini θα υποδυθεί ο Frank Grillo (The Grey, Warrior) και η βραβευμένη με Όσκαρ, Mira Sorvino (Mighty Aphrodite, Quiz Show), με το σενάριο και τη σκηνοθεσία να είναι του -επίσης, βραβευμένου με Όσκαρ- Bobby Moresco, ο οποίος έχει βάλει την υπογραφή του στο Crash και ήταν παραγωγός στο Million Dollar Baby.

Το “αντίπαλο” δέος, Enzo Ferrari, υποδύεται ο Gabriel Byrne (The Usual Suspects, End of Days), με την ταινία, ωστόσο, να εστιάζει σε μεγάλο βαθμό στον Ferruccio Lamborghini και σε ότι τον οδήγησε να ιδρύσει τη δική του εταιρία σπορ αυτοκινήτων.

Από το τρέιλερ βλέπουμε ότι η ταινία θα παρακολουθεί τη ζωή της Lamborghini τουλάχιστον μέχρι τη δεκαετία του ’70, όταν βγήκε η Countach στο δρόμο. Επιπλέον, το τρέιλερ δείχνει τις Miura, 350 GT, πολλές Ferrari, μια Porsche 356 και πολλά άλλα.

Προηγούμενες αναφορές αναφέρουν ότι η παραγωγή έλαβε βοήθεια από τον Tonino Lamborghini, γιο του Ferruccio, για να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη. H προβολή της ταινίας έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις 18 Νοεμβρίου του 2022.