Polestar: Χρηματοδοτική στήριξη ύψους 1,6 δισ. δολαρίων

Σχετικά άρθρα

Η Polestar ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει λάβει περαιτέρω δεσμεύσεις για οικονομική υποστήριξη και υποστήριξη ρευστότητας από τους δύο βασικούς μετόχους της. Πιο συγκεκριμένα, η Volvo παρέχει δάνειο 18μηνης διάρκειας ύψους 800 εκατ. δολαρίων, με δυνατότητα μετατροπής μετοχικού κεφαλαίου για τη Volvo.

Αυτό το ποσό του δανείου είναι στο ίδιο επίπεδο με την άμεση και έμμεση χρηματοοικονομική υποστήριξη και στήριξη ρευστότητας που παρέχει ο άλλος βασικός μέτοχος της Polestar, η PSD Investment. Ο CEO της Polestar, Thomas Ingenlath, δήλωσε:

Χαιρετίζουμε τη συνεχιζόμενη υποστήριξη από τους βασικούς μετόχους μας σε μια εποχή που οι κεφαλαιαγορές είναι ασταθείς και απρόβλεπτες. Με επαρκή κεφάλαια μέχρι το 2023, παραμένουμε επικεντρωμένοι στην εκτέλεση των στόχων μας.

Έχουμε περίπου 70.000 αυτοκίνητα στο δρόμο σήμερα και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για να πετύχουμε τον στόχο μας να παραδώσουμε 50.000 αυτοκίνητα στους πελάτες το 2022. Κάνουμε σημαντική πρόοδο στα φιλόδοξα σχέδιά μας να λανσάρουμε άλλα τρία αυτοκίνητα μέχρι το 2026.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Volvo μειώνει το μερίδιο της στην Polestar

Η Volvo ανακοίνωσε πως σκοπεύει να διανείμει στους μετόχους της το 62,7% του μεριδίου της στην Polestar Automotive Holding, αξίας 9,5 δισεκατομμυρίων κορωνών (850...