Horner: Η Red Bull είχε συνομιλίες με τον Norris

Σχετικά άρθρα

Ο Christian Horner σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι η Red Bull μίλησε “μερικές φορές” με τον Lando Norris για να μετακομίσει ο Βρετανός κάτω από την ομπρέλα της Red Bull, πριν από την επέκταση του συμβολαίου του με τη McLaren.

Όπως είπε:

Έχουμε μιλήσει με τον Lando μερικές φορές όλα αυτά τα χρόνια. Όμως κάθε φορά που είχαμε μια συζήτηση, την επόμενη μέρα υπέγραφε συμβόλαιο με τη McLaren. Πλέον έχει μακροχρόνιο συμβόλαιο με τη McLaren [έως το 2025] και φαίνεται ότι θα είναι εκεί για μερικά ακόμη χρόνια.

Το 2018 η Toro Rosso ενδιαφέρθηκε να υπογράψει με τον Norris όταν αυτός αγωνιζόταν στην F2, προτού η McLaren τον ανακοινώσει ως οδηγό της για την σεζόν του 2019.

Σε δηλώσεις του ο Norris επιβεβαίωσε τις συνομιλίες με την Red Bull, λέγοντας πως το μεγάλο συμβόλαιο του με τη McLaren δεν ήταν αντίδραση στις συνομιλίες με τη Red Bull.

Όλοι οι οδηγοί προσπαθούν να μιλήσουν με όλες τις ομάδες κάποια στιγμή, έτσι μίλησα με τη Red Bull και σε μερικά ακόμη άτομα. Ήταν μια τυπική συνομιλία, του τύπου “τι μπορούμε να κάνουμε”. Απλά διατηρώ επαφή. Είναι τόσο απλό μερικές φορές.

Μόλις πλησίαζα στο τέλος του συμβολαίου μου και τότε βλέπεις ποιες επιλογές είναι διαθέσιμες. Απλώς ανακαλύπτεις τι είναι δυνατό, τι μπορεί να είναι δυνατό τα επόμενα χρόνια. Δεν ήταν μόνο η Red Bull. Κάθε οδηγός έχει συνομιλίες με πολλές διαφορετικές ομάδες για το τι θα μπορούσε να συμβεί. Είναι τόσο απλό.

Προτού μιλήσω με οποιονδήποτε άλλον, οι συζητήσεις μου ήταν πάντα πρώτα με τη McLaren. Πάντα έτσι πάει. Το καλύτερο πράγμα για μένα είναι να υπογράψω το συμβόλαιο που έχω τώρα, έχοντας απλώς την αυτοπεποίθηση και τη γνώση ότι θα μείνω στη Formula 1 για τα επόμενα, τρία, τέσσερα ή πέντε χρόνια.

Για μένα, αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα. Σε κάνει πιο χαλαρό, πιο άνετο στο περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι. Αυτό είναι το καλύτερο από όλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...