Verstappen: Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλουμε περισσότερους sprint αγώνες

Σχετικά άρθρα

Το 2021 ήταν η πρώτη χρονιά που η Formula 1 άλλαξε τη μορφή του αγωνιστικού τριημέρου, φέρνοντας τους sprint αγώνες. Ο τελευταίος sprint αγώνας της φετινής σεζόν θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο στη Βραζιλία, με τον Max Verstappen να δηλώνει πως δεν καταλαβαίνει γιατί η Formula 1 αποφάσισε του χρόνου να διεξαχθούν έξι αγώνες σπριντ, με τον Ολλανδό να λέει πως η Formula 1 “πρέπει απλώς να παραμείνει στον κύριο αγώνα”.

Κάθε φορά που κάνω αυτούς τους αγώνες [σπριντ], έχει να κάνει με το “μην πάθεις ζημιά, φρόντισε να παραμείνεις στην πρώτη τριάδα”.

Για μένα, αυτός δεν είναι πραγματικά αγώνας, γιατί πας στον κύριο αγώνα και ξέρεις ότι υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι πόντοι ούτως ή άλλως, απλά ρισκάρεις λίγο περισσότερο εκεί.

Όλοι είναι τόσο προσεκτικοί ούτως ή άλλως, γιατί αν παλεύεις για την τρίτη θέση και έχεις μια μικρή επαφή και πέσεις στη τελευταία θέση, ξέρεις πως ο αγώνας της Κυριακής θα είναι πολύ δύσκολος. Μάλλον δεν θα ρισκάρεις για το κάτι παραπάνω, οπότε δεν είναι πραγματικά αγώνας.

Ο Lewis Hamilton από τη μεριά του είπε πως δεν είναι αντίθετος με τους sprint αγώνες, αλλά ζητά από την ομοσπονδία αυτοί να διεξάγονται σε πίστες που είναι εύκολες οι προσπεράσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα