Ο διάσημος παρουσιαστής Jay Leno υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταμόσχευση δέρματος στο πρόσωπο και στα χέρια, αφού υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν ξέσπασε φωτιά καθώς δούλευε σε ένα αυτοκίνητό του στο γκαράζ του στο Μπέρμπανκ.

Ο Leno παραμένει στο νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία, δήλωσε ο Peter Grossman που έχει αναλάβει την ανάρρωσή του στο νοσοκομείο West Hills, συμπληρώνοντας πως ο Leno είναι σε καλή κατάσταση, ευδιάθετος με τη σύζυγό του να είναι μαζί του στο Κέντρο Εγκαυμάτων Grossman βόρεια του Λος ‘Αντζελες.

Πρόσθεσε ότι ο παρουσιαστής έχει υποστεί εγκαύματα δευτέρου βαθμού και θα υποβληθεί σε άλλη μια επέμβαση την ερχόμενη εβδομάδα.

Τα τραύματα που υπέστη κάλυψαν το πρόσωπο, τα χέρια και το στήθος του. Κάποια από τα τραύματα στο πρόσωπο είναι λίγο βαθύτερα και λίγο πιο ανησυχητικά, επειδή παρουσιάζουν σημάδια εξέλιξης σε τρίτου βαθμού. Υποβάλλεται σε θεραπεία υπερβαρικού οξυγόνου για να μην επιδεινωθούν τα εγκαύματα. Ο κωμικός περπατάει, λέει αστεία και μοιράζει μάλιστα μπισκότα στους μικρούς ασθενείς,

συμπλήρωσε ο γιατρός.