Το Audi RS3 Performance edition στα 100-200 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Το RS3 Performance, είναι μια περιορισμένη έκδοση του RS3 που θα κατασκευαστεί σε μόλις 300 μονάδες, διαθέσιμες τόσο σε hatchback όσο και σε sedan. Σε αυτή, ο 2,5-λίτρων TFSI κινητήρας δυναμώνει και αποδίδει 407 άλογα με 500 Nm ροπής, χάρη στη μεγαλύτερη πίεση υπερπλήρωσης του turbo κατά 0,1 bar (1,6 bar) και στη σπορ RS εξάτμιση.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με 7-τάχυτο S tronic αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,8 δευτερόλεπτα, με το πακέτο RS Plus Dynamic να κάνει το αυτοκίνητο να πιάνει τα 300 χλμ/ώρα τελικής ταχύτητας.

Η έκδοση διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενα ενεργά αμορτισέρ, νέες ζάντες 19″, μαύρο διαχύτη και στο εσωτερικό υπάρχουν bucket καθίσματα με μικροΐνες Dinamica και δέρμα Nappa, ειδικό σήμα “1-300″, carbon διακοσμητικά και νέο carbon-look φόντο στην οθόνη 10,1” του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που δείχνει τη χαρακτηριστική σειρά ανάφλεξης 1-2-4-5-3 του 2.5 TFSI.

Η οθόνη RS ενσωματώνει ενδείξεις σχετικά με τη θερμοκρασία του κινητήρα, το λάδι κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων, τις δυνάμεις g και τις πιέσεις των ελαστικών. Ταυτόχρονα, στον ψηφιακό πίνακα οργάνων υπάρχουν πληροφορίες και δεδομένα που σχετίζονται με τις επιδόσεις, όπως χρονομετρήσεις γύρων, δυνάμεις g και χρόνους επιτάχυνσης 0 ‑100 χλμ/ώρα, 0 ‑200 χλμ/ώρα, 0-400 μέτρα και 0-800 μέτρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...