Aston Martin F1: Είμαστε καθ’οδόν για το στόχο του πρωταθλήματος έως το 2025

Σχετικά άρθρα

Ο επικεφαλής της Aston Martin F1, Mike Krack, έκανε γνωστό ότι η βρετανική ομάδα οδεύει ορθά προς το στόχο της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού μέχρι το 2025.

Ο Krack πιστεύει ότι η βρετανική ομάδα εξακολουθεί να είναι σε στόχο να επιτύχει το πενταετές σχέδιό της, παρότι το δεύτερο έτος αυτού του σχεδίου ήταν τουλάχιστον ταραχώδες. Μετά το Grand Prix της Αυστρίας τον Ιούλιο και στα μέσα της σεζόν, η Aston Martin ήταν στην 9η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, με μόλις 18 βαθμούς.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν, η απόδοση της ομάδας ανέβηκε σημαντικά, αλλά έχασε την έκτη θέση της βαθμολογίας από την Alfa Romeo με ισοβαθμία, 55 βαθμών. Αυτή ήταν αξιοσημείωτη βελτίωση σε σχέση με την έναρξη της σεζόν, αλλά έτη φωτός μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέχρι το 2025.

Σε δηλώσεις του, ο Krack είπε:

Από τον τρόπο που ξεκινήσαμε τη χρονιά νομίζω ότι ήμασταν πίσω από το χρονοδιάγραμμα. Αλλά νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε αρκετά καλά στις απαιτήσεις. Νομίζω ότι στη τρίτη χρονιά πρέπει να δούμε μια σαφή βελτίωση, ένα ξεκάθαρο βήμα όσον αφορά την απόδοση, και ναι, θα έλεγα ότι είμαστε στο στόχο.

Πιστεύω ότι ήταν μια πολύ εντυπωσιακή ανάκαμψη. Βλέπετε ξεκάθαρα τον αντίκτυπο που έχουν άτομα όπως ο Dan και άλλοι, που ανακατεύονται με τους ανθρώπους που ήταν ήδη εκεί. Πιστεύω ότι έχουμε πολλή ορμή και νιώθεις αυτό το πνεύμα όταν έρχεσαι εδώ. Νομίζω ειλικρινά, έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι. Όλα καλά από αυτή την άποψη.

Συνεχίζοντας, ο Krack παραδέχτηκε ότι ήταν επιφυλακτικός σχετικά με τις μεγάλες αλλαγές μετά την ένταξή του στην ομάδα λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν, τονίζοντας:

Νομίζω ότι μερικές φορές είναι πιο δύσκολο να μην κάνεις ριζοσπαστικά πράγματα. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε να παραμένουμε ήρεμοι. Ήμουν εκτός F1 για πολλά χρόνια. Αλλά μερικά από αυτά τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει. Πρέπει να αναλύσεις ποιο είναι το πρόβλημά σου. Και δεν μπορείς να αλλάξεις πέντε πράγματα τη φορά. Επομένως, το θέμα είναι ποιες αδυναμίες πρέπει να κάνουμε πρώτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr