Η άβολη στιγμή μεταξύ Horner και Sulayem στο γκαλά της FIA

Σχετικά άρθρα

Το προηγούμενο Σάββατο διεξήχθη στη Μπολόνια της Ιταλίας το ετήσιο γκαλά της FIA για την βράβευση των νικητών όλων των πρωταθλημάτων που διεξάγονται υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας και απονέμονται τα τρόπαια στους πρωταθλητές.

Όπως καταλαβαίνεις, η ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι γιορτινή και ευχάριστη, με την αφρόκρεμα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού να παρευρίσκεται για να απολαύσει τη βραδιά.

Φέτος, όμως, υπήρχε μια σχετικά άβολη στιγμή μεταξύ του Christian Horner και του προέδρου της FIA, Mohammed Ben Sulayem. Στην ομιλία, μετά την απονομή για τα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών του 2022, ο Horner δήλωσε ιδιαίτερα περήφανος για το τι κατάφερε η ομάδα και τη σκληρή δουλειά που απαιτήθηκε για την κυρίαρχη σεζόν της. Εκτός αυτού, ο επικεφαλής της Red Bull ήταν αρκετά δηκτικός για τα συμβάντα του Grand Prix της Ιαπωνίας.

Όπως θα δεις στο παραπάνω video, ο Mohammed Ben Sulayem δεν άφησε να “πέσει κάτω” η συγκεκριμένη τοποθέτηση του Horner, με τον πρόεδρο της FIA να παίρνει το μικρόφωνο και να σπεύδει να απαντήσει, τονίζοντας ότι δεν ευθύνεται η FIA για την αβεβαιότητα που επικράτησε μετά τη λήξη του αγώνα και τους βαθμούς που θα πάρουν οι οδηγοί, καθώς οι κανόνες είναι προϊόν των ομάδων της Formula 1, με την FIA να τους εφαρμόζει.

Ο Horner φάνηκε να ξαφνιάζεται από την αντίδραση του Ben Sulayem, ενώ ο Sergio Perez φάνηκε να χαμογελά αμήχανα. Δεν υπήρξε ιδιαίτερη ένταση, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος της F1, Stefano Domenicali -ο οποίος βρισκόταν στην σκηνή- λειτούργησε ως “πυροσβέστης”, θέλοντας να βεβαιωθεί ότι ο Ben Sulayem θα μείνει στο θέμα της απονομής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...