H Tesla μετατρέπει τα Model S και X σε παιχνιδομηχανές με την ενσωμάτωση του Steam

Σχετικά άρθρα

H Tesla έκανε γνωστό ότι το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των Model S και Model X ενσωματώνουν πλέον το Steam, ως μέρος της τελευταίας ενημέρωσης του λογισμικού τους λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Τα infotainment συστήματα και των δύο μοντέλων χρησιμοποιούν τις GPU RDNA 2 της AMD, οι οποίες αποτελούν επίσης την τεχνολογία πίσω από το PlayStation 5, και τα τσιπ Ryzen της AMD.

Η Tesla έχει δημιουργήσει μια βιβλιοθήκη με παιχνίδια εντός των οχημάτων της τα τελευταία χρόνια, έχοντας προσθέσει πρόσφατα τίτλους όπως το Cuphead, το PUBG Mobile και το Fallout Shelter. Φέρνοντας το Steam στα οχήματά της, ωστόσο, η Tesla προσθέτει περισσότερα από μερικά παιχνίδια στη διάθεση των επιβατών, καθώς η ενσωμάτωση του Steam φέρνει χιλιάδες παιχνίδια στα προαναφερθέντα αυτοκίνητα.

Εκτός από την ενσωμάτωση του Steam, η τελευταία ενημέρωση της Tesla παρέχει επίσης στους κατόχους πρόσβαση στο Apple Music από το infotainment τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...