Η ιταλική αστυνομία μετέφερε με μια Huracan δύο νεφρά για μεταμόσχευση

Σχετικά άρθρα

Ιταλοί αστυνομικοί διέσχισαν μέρος της χώρας μια Lamborghini Huracan για να παραδώσουν δύο νεφρά σε ασθενείς που περίμεναν να τους μεταμοσχευθούν τα όργανα.

Ταξιδεύοντας στην εθνική οδό για να παραδώσουμε το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο: τη ζωή. Χάρη στον ειδικό Άγιο Βασίλη της αστυνομίας δύο άνθρωποι πήραν δώρο ένα νεφρό.

Ελπίζουμε ότι χάρη στη συνεργασία μας με το Εθνικό Κέντρο Μεταμοσχεύσεων, δύο άνθρωποι και οι οικογένειές τους θα έχουν πιο ευτυχισμένα και γαλήνια Χριστούγεννα. Καλή ζωή!

έγραψε η ιταλική αστυνομία στη σελίδα της στο Facebook.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν έναν αστυνομικό και μία νοσηλεύτρια να τοποθετούν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, ένα μπλε ιατρικό ψυγείο, το οποίο περιείχε τα δύο νεφρά.

Τα δύο πολύτιμα όργανα αναχώρησαν από την Πάδοβα και παραδόθηκαν το ένα σε νοσοκομείο της Μόντενα και το άλλο σε νοσοκομείο της Ρώμης.

Διάβασε ακόμη

Η ιταλική αστυνομία μετέφερε με μια Huracan ένα νεφρό καλύπτοντας 500 χλμ σε 2 ώρες

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...