Δες σε 3,5 λεπτά πως κατασκευάστηκε το Subaru GL του Travis Pastrana

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του περασμένου μήνα κυκλοφόρησε το 12ο Gymkhana video με τον Travis Pastrana να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου που μόνο στο όνομα είναι Subaru GL. Στο ακόλουθο video μπορείς να δεις το πως κατασκευάστηκε το αυτοκίνητο.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που μοιάζει με το Subaru GL Wagon του 1983, που έχει σώμα κατασκευασμένο από carbon. Επίσης έχει 3D εκτυπωμένη πλευρική απόληξη εξάτμισης, φαρδύτερα φτερά, ειδικά γραφικά, ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα και μηχανικά φορά έναν τετρακύλινδρο boxer κινητήρα που αποδίδει 862 άλογα και συνδυάζεται με 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης.

Φέρει ενεργή αεροδυναμική, με την πίσω αεροτομή να λειτουργεί ως αερόφρενο. Οι σφυρήλατες ζάντες είναι της KMC και στο εσωτερικό συναντάμε νέο ταμπλό και ψηφιακό πίνακα οργάνων 12″ που έχει προγραμματιστεί να εμφανίζει ρετρό όργανα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το ανανεωμένο Volkswagen ID.3 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το ανανεωμένο Volkswagen ID.3 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το γερμανικό ηλεκτρικό μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα...

Tesla Cybertruck Vs GMC Hummer EV. Ποιο είναι ταχύτερο στην επιτάχυνση;

Το Tesla Cybertruck ή το GMC Hummer EV είναι γρηγορότερο στην ευθεία; Το Cybertruck ζυγίζει 3.084 κιλά και είναι στη κορυφαία έκδοση του, την...