Η Bugatti έχει καταφέρει να μειώσει σημαντικά το κόστος συντήρησης της Chiron σε σύγκριση με την Veyron και στο ακόλουθο video θα δεις πόσα χρήματα θα κληθεί να πληρώσει ο ιδιοκτήτης μιας Chiron μέσα στα πρώτα 10 χρόνια.

Κατά την αγορά η Bugatti προσφέρει 4 χρόνια δωρεάν σέρβις στη Chiron. Στη συνέχεια, το ετήσιο σέρβις του hypercar ανέρχεται στα 11.500 δολάρια και περιλαμβάνει αλλαγή λαδιού και φίλτρων λαδιού, αντικατάσταση μπαταρίας του κλειδιού, φίλτρα γύρης και υγρό φρένων.

Το μεγάλο σέρβις γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια και κοστίζει 34.000 δολάρια. Αυτό περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών και φίλτρων λαδιού, αλλαγή λαδιών αξόνων, αλλαγή λαδιών διαφορικών, αλλαγή βαλβολίνης και φίλτρων του κιβωτίου ταχυτήτων, αλλαγή φίλτρων αέρα, αλλαγή ιμάντα, αλλαγή μπουζί, αλλαγή λαδιού και φίλτρου του υδραυλικού συστήματος και αλλαγή ψυκτικού υγρού. Η Bugatti προτείνει αλλαγή ελαστικών κάθε 5 χρόνια, με κόστος 8.450 δολαρίων.

Αν χρειαστούν αλλαγή τα οι δίσκοι και τα τακάκια των 8-πίστονων δαγκάνων, τότε ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να πληρώσει 47.400 δολάρια, ενώ στη περίπτωση που χρειαστεί να αντικατασταθεί ο 8.000 κ.εκ. W16 quad-turbo κινητήρας, τότε αυτός κοστίζει 846.406 δολάρια, με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο να κοστίζει 185.000 δολάρια.