Το 2023 μπήκε αρκετά άσχημα για όσους αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς τη δεύτερη ημέρα του χρόνου έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με το snowmobile του ο Ken Block, σε ηλικία μόλις 55 ετών.

Το Hoonigan, το “σπίτι των Gymkhana” όπως το αυτοαποκαλείται, δημοσίευσε πριν λίγες ώρες ένα video, στο οποίο ο Brian Scoto και οι συνεργάτες του μιλάνε για τον Block. Όπως καταλαβαίνεις, το 11 λεπτών video είναι εξαιρετικά φορτισμένο συγκινησιακά, καθώς μόνο εύκολο δεν είναι να δεχτούν τον χαμό του μέντορα τους.

Ωστόσο, η ομάδα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το έργο του με νέα projects, θεωρώντας ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουν την κληρονομιά του Ken.

Στο τέλος του video, βλέπουμε τον Ken Block σε παλαιότερη συνέντευξή του να απαντά ως τι θέλει να τον θυμάται, λέγοντας:

Υποθέτω ότι η κληρονομιά μου θα είναι ότι μου αρέσουν τα δημιουργικά και τα διασκεδαστικά πράγματα. Δεν παίρνω τη ζωή πολύ στα σοβαρά. Στο τέλος της ημέρας, προσπαθώ να εμπνεύσω τους ανθρώπους να είναι δημιουργικοί και να ζήσουν διασκεδαστική ζωή. Και να μην είναι μ@λ@κες.