Η Volkswagen δεν θα προσφέρει αυτοκίνητα υδρογόνου αυτή τη δεκαετία

Σχετικά άρθρα

Ο CEO της Volkswagen, Thomas Schafer, σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε πως η εταιρία του δεν θα προσφέρει κάποιο αυτοκίνητο που θα καταναλώνει υδρογόνο μέχρι τουλάχιστον το τέλος αυτής της δεκαετίας, καθώς υπάρχουν ορισμένα σημαντικά μειονεκτήματα σε σύγκριση με την τεχνολογία μπαταριών.

Όπως τόνισε:

Δεν είναι ανταγωνιστικά, ειδικά όχι για τα επιβατικά αυτοκίνητα, αφού οι δεξαμενές καταλαμβάνουν χώρο στην καμπίνα. Ίσως θα είχε νόημα στα επαγγελματικά οχήματα, αλλά όχι στα επιβατικά. Οπότε, δεν βλέπω να συμβαίνει αυτή τη δεκαετία. Όχι στη Volkswagen.

Στις σχετικές ειδήσεις το VW Group εξετάζει το ενδεχόμενο να βάλει το τμήμα ενέργειας και φόρτισης στο χρηματιστήριο, μέσω δημόσιας προσφοράς, αλλά για την ώρα δεν έχει παρθεί η όποια απόφαση.

ΠηγήAutobild.es

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...