Τέλος από την F1 ο Kubica

Σχετικά άρθρα

H Alfa Romeo F1 ανακοίνωσε χθες ότι έχει την Stake ως νέο χορηγό τίτλου, η οποία αντικαθιστά την Orlen, με την πλήρης ονομασία της ομάδας να είναι πλέον Alfa Romeo F1 Team Stake. Η Stake είναι μια παγκόσμια εταιρεία διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών και καζίνο, που ιδρύθηκε το 2017 και έχει ήδη σχέσεις με την ποδοσφαιρική ομάδα της Έβερτον, τον Αργεντινό παίκτη Sergio Aguero, το UFC και τον μουσικό Drake.

Η αποχώρηση της Orlen από την ιταλοελβετική ομάδα σημάνει παράλληλα την διακοπή της συνεργασίας της τελευταίας με τον Robert Kubica, καθώς προσωπικός χορηγός του είναι η πολωνική εταιρεία πετρελαιοειδών. Έτσι, ο Kubica χάνει τη θέση του εφεδρικού οδηγού της Alfa Romeo F1, που κράτησε για τρεις σεζόν.

Η Orlen έχει πλέον μετακομίσει στην AlphaTauri ως κύριος συνεργάτης της ιταλικής εταιρίας, με τον Kubica να μην συνεχίζει με την ομάδα της Faenza, κάτι που λογικά σημαίνει ότι το FP1 στο GP toy Άμπου Ντάμπι του 2022 είναι πιθανό να ήταν η τελευταία εμφάνιση του Πολωνού στην F1.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...