Leclerc: Δεν πρέπει να ξεγράψουμε την Mercedes και τον Hamilton

Σχετικά άρθρα

Ο Charles Leclerc έχει συμβόλαιο με τη Ferrari για άλλα δύο χρόνια και στο περιθώριο της χθεσινής παρουσίασης της SF-23, ρωτήθηκε για το αν έχουν γίνει συζητήσεις για το νέο του συμβόλαιο με την Ferrari, αλλά και για το κατά πόσο υπάρχει η πιθανότητα να πάει στη Mercedes, όταν ο Lewis Hamilton αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Επίσης ρωτήθηκε για τους το ποιους περιμένει ως διεκδικητές του πρωταθλήματος φέτος, λέγοντας:

Όχι, δεν υπάρχουν συζητήσεις σε εξέλιξη τώρα, τουλάχιστον. Λατρεύω το κόκκινο χρώμα. Λατρεύω τη Ferrari. Είμαι χαρούμενος εδώ. Αλλά θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για αυτό. Το συμβόλαιό μου λήγει στο τέλος του 2024.

Ο Lewis δεν θα είναι ποτέ εκτός θέματος για έναν αγώνα πρωταθλήματος. Αν έχει το αυτοκίνητο, θα είναι εκεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έχει πετύχει. Το έχει ακόμα. Το είδαμε πολλές φορές πέρυσι. Ο Lewis θα είναι εκεί, όπως θα είναι και η Red Bull.+

Η Mercedes, είμαι σίγουρος, θα είναι εκεί. Είχαν ένα πολύ δυνατό τέλος στη περσινή σεζόν. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τα καταφέρουμε.

Έγινε μεγάλη δουλειά στην αξιοπιστία. Δεν θέλω να πω πολλά, αλλά έχει γίνει πολλή δουλειά. Ελπίζω ότι δεν θα έχουμε πολλά προβλήματα αξιοπιστίας φέτος. Πέρυσι τερματίσαμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών και το λογικό επόμενο βήμα είναι να κερδίσουμε τα πρωταθλήματα. Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι. Αλλά κάνουμε πολλή δουλειά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

30 χρόνια χωρίς ε-Senna

30 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την "μαύρη" Πρωτομαγιά του 1994. Τότε που οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 2.17 μ.μ και στην πίστα της Ίμολα...