Norris: Μπορώ να περιμένω λίγα χρόνια για να διεκδικεί και πάλι νίκες η McLaren

Σχετικά άρθρα

Ο Lando Norris είπε πως “δεν έχει χάσει τη πίστη του” στη McLaren, μετά το απογοητευτικό 2022 και μπορεί να περιμένει υπομονετικά “λίγα χρόνια ακόμη” για ένα μονοθέσιο ικανό να κερδίζει και πάλι.

Ο Norris που έχει συμβόλαιο με την McLaren μέχρι το τέλος του 2025 είπε:

Κατά καιρούς, είναι δύσκολο γιατί είμαι ανταγωνιστικός τύπος και θέλω να κερδίζω. Φυσικά, κάποιες στιγμές σκέφτεσαι τι θα μπορούσες να κάνεις για να μπεις νωρίτερα στη θέση [στο να κερδίζεις].

Αλλά, επίσης, είμαι πολύ άνετος με το που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα, να δώσω στον εαυτό μου αυτή την αυτοπεποίθηση, αλλά και την ίδια ώρα να την έχει και η ομάδα.

Η McLaren ελπίζει πως η νέα αεροδυναμική σήραγγα που ετοιμάζει στα κεντρικά της στο Woking θα τη βοηθήσει σημαντικά στο να επανέλθει στη κορυφή. Η σήραγγα θα είναι έτοιμη μέσα στο έτος και θα της δώσει βασικό πλεονέκτημα για τις σεζόν του 2024 και του 2025.

Σε αυτό το χρονοδιάγραμμα, ο Norris πιστεύει ότι έχει την υπομονή να περιμένει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του με την McLaren, ώστε η ομάδα να του παρέχει ένα μονοθέσιο ικανό να μάχεται για τη νίκη.

Είναι πολύ μακριά [το 2025], αλλά θα δούμε πώς μπορεί να είναι η πρόοδος αυτή τη σεζόν, πώς μπορούμε να τα πάμε στο τέλος της σεζόν, όταν ξεκινήσει η λειτουργία της νέας αεροδυναμικής σήραγγας και αρχίσουμε να παίρνουμε την πρώτη μας ιδέα από αυτή.

Θέλω να πιστεύω ότι το 2024 και το 2025 θα αρχίσουμε να βλέπουμε μερικές μεγαλύτερες αλλαγές. Είναι πολύ μακριά. Έχουμε όλη τη χρονιά μπροστά μας. Αλλά η αρχή ξεκινά φέτος.

Πέρυσι ήταν μια πολύ απογοητευτική χρονιά γιατί οι νέοι κανονισμοί ήταν πραγματικά μια ευκαιρία να πρωτοπορήσουμε σε αυτό το άλμα προς τα εμπρός. Αλλά αυτό δεν συνέβη. Σίγουρα δεν έχω χάσει την πίστη μου στην ομάδα στην οποία ανήκω και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να δουλεύω μαζί της και να είμαι μέρος του ταξιδιού για να επιστρέψουμε στις νίκες και στη κατάκτηση πρωταθλημάτων.

Έχω την υπομονή αυτή τη φορά να περιμένω κάπως αυτά τα λίγα ακόμα χρόνια. Νιώθω ότι έχω πολλά χρόνια ακόμα μπροστά μου. Δυνητικά [το 2025] είναι η χρονιά που μπορούμε να είμαστε σε θέση να παλέψουμε πραγματικά για πράγματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα