Η Alpine teasάρει το αγωνιστικό A110 GT4 Evo για το φετινό Pikes Peak

Σχετικά άρθρα

Η Alpine ανακοίνωσε σήμερα ότι θα τρέξει στη διάσημη ανάβαση του Pikes Peak, με τη φετινή διοργάνωση να έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, 25 Ιουνίου. Η γαλλική εταιρία συνεργάστηκε με τους μηχανικούς και τεχνικούς της αγωνιστικής ομάδας Signatech, για να ετοιμάσουν το Alpine A110 GT4 Evo.

Το εν λόγω αγωνιστικό έχει υποβληθεί σε εκτεταμένες αναβαθμίσεις για να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της εμβληματικής ανάβασης και θα διαθέτει επιβλητικά αεροδυναμικά εξαρτήματα που θα το κρατούν κολλημένο στο έδαφος.

Η Alpine θα συμμετάσχει στην κατηγορία Time Attack 1. Ως εκ τούτου, το A110 GT4 Evo θα παραμείνει δικίνητο και θα βρεθεί αντιμέτωπο με διάφορα πρωτότυπα διαφορετικής φιλοσοφίες, όπως αυτά που περιλαμβάνονται στην κατηγορία Unlimited.

Να θυμίσω ότι η ανάβαση έχει μήκος 19,93 χιλιομέτρων και διαθέτει 156 στροφές, ξεκινώντας από υψόμετρο 2.865 μέτρων και τερματίζοντας περίπου 1.440 μέτρα ψηλότερα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

Alpine A290. Στις 13 Ιουνίου η παρουσίαση του

Στο περιθώριο του φετινού 24ωρου αγώνα του Le Mans η Alpine θα παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του A290. Το ηλεκτρικό hothatch αποτελεί πρακτικά την...