Νέες επιλογές για τα Tesla Model S και Model X

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές της εβδομάδας, η Tesla ανακοίνωσε ότι μειώνει κατά 10.000 δολάρια τις τιμές των Model S και X στις ΗΠΑ, και σήμερα η αμερικάνικη εταιρεία έκανε γνωστές μερικές επιπλέον αλλαγές που φέρουν τα εν λόγω μοντέλα.

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, τα Model S και Model X μπορούν να παραγγελθούν στο νέο κόκκινο (Ultra Red) χρώμα, όντας η μόνη κόκκινη επιλογή, το οποίο στις ΗΠΑ κοστίζει 3.000 δολάρια και στην Ελλάδα 3.200 ευρώ.

Επιπλέον, υπάρχει μια νέα γυάλινη πανοραμική οροφή, η οποία αφήνει πέντε φορές περισσότερο φως να εισέρχεται στην καμπίνα, παρόλο που προσφέρει το ίδιο επίπεδο προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία. Τα οφέλη δεν σταματούν εκεί, καθώς η Tesla ισχυρίζεται ότι η οροφή είναι ελαφρύτερη και βελτιώνει τον χειρισμό των αυτοκινήτων, καθώς βοηθά στη μείωση του κέντρου βάρους.

Συνεχίζοντας, η Tesla αναφέρει ότι οι εκδόσεις Plaid των Model S και Model X διαθέτουν νέα τακάκια φρένων που έχουν υψηλότερη θερμική ικανότητα, που βελτιώνουν την απόδοση του συστήματος πέδησης, χωρίς να γίνονται γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τέλος, κάτι το οποίο είχε προαναγγελθεί από τις αρχές του χρόνου, η Tesla προσφέρει πλέον σαν επιλογή το στρογγυλό τιμόνι στα Model S και X.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...