Hamilton: Δεν αισθάνομαι συνδεδεμένος με το μονοθέσιο

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton πέτυχε χθες τον 8ο ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες, έχοντας μια διαφορά 0,366 δευτερολέπτων από τον George Russell, που σημείωσε τον 4ο χρόνο. Στις δηλώσεις του ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να συνδεθεί με το φετινό μονοθέσιο, λέγοντας:

Δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα με το αυτοκίνητο στις υψηλές ταχύτητες. Αλλά δεν νιώθω το αυτοκίνητο από κάτω μου. Δεν νιώθω συνδεδεμένος με αυτό το αυτοκίνητο και δεν ξέρω πραγματικά τι πρέπει να κάνω για το καταφέρω.

Είναι άθλιο. Είναι δύσκολο. Δίνω τα πάντα, κάθομαι στη πίστα καθημερινά όσο περισσότερο μπορώ. Προετοιμάζομαι όσο καλύτερα μπορώ και μόλις μπαίνω στο αυτοκίνητο δεν μπορώ να συνδεθώ μαζί του. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω για αυτό.

O George έκανε εξαιρετική δουλειά. Τόσο υπέροχο, υπέροχο αποτέλεσμα για εκείνον και μπόρεσε να πάρει επιδόσεις από το αυτοκίνητο, σε αντίθεση από εμένα. Είναι καλό που ο George έκανε καλή επίδοση σήμερα και ελπίζω ότι θα μπορέσει να πάρει μερικούς καλούς πόντους για την ομάδα.

Το αυτοκίνητο έχει προφανώς επιδόσεις. Απλώς δεν αισθάνομαι συνδεδεμένος με αυτό. Ό,τι και να κάνω, ό,τι και να αλλάξω, δεν μπορώ να αποκτήσω εμπιστοσύνη σε αυτό.

Ο Hamilton απάντησε και στις δηλώσεις του Wolff πως δεν θα γρινιάξει εάν αποφασίσει να φύγει από την Mercedes, εάν η ομάδα δεν μπορεί να του δώσει ένα μονοθέσιο ικανό να παλεύει για νίκες.

Δεν επικεντρώνομαι σε αυτό. Εννοώ, αγαπώ αυτή την ομάδα, είμαι τόσο ευγνώμων για όλους όσους ήταν και είναι στο ταξίδι μαζί μου με αυτήν την ομάδα. Δεν οραματίζομαι να είμαι πουθενά αλλού και δεν βλέπω τον εαυτό μου να τα παρατάει, δεν νιώθω ότι τα παρατάω. Αλλά προσπαθώ να είμαι υπομονετικός και να δουλεύω με την ομάδα για να φτάσουμε σε ένα καλό σημείο. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Δεν πάω πουθενά αλλού.

Για την πρώην προπονήτρια και φυσιοθεραπεύτρια του Angela Cullen, είπε πως συνεχίζει να έχει άριστες σχέσεις:

Εγώ και η Ange είμαστε καλά. Περνάει σε μια διαφορετική φάση της ζωής της. Είμαστε ακόμα πολύ κοντά. Ανταλλάσσουμε μηνύματα καθημερινά. Με υποστηρίζει μαζικά και την υποστηρίζω μαζικά. Είμαι τόσο ευγνώμων που την είχα μαζί μου σε αυτό το ταξίδι. Ήταν και συνεχίζει να είναι μια από τις πιο στενές μου φίλες.

Από τη μεριά του ο Russell δήλωσε πως τα αποτελέσματα στις κατατακτήριες ήταν “απίστευτα ικανοποιητικά” γι’αυτόν και για την ομάδα:

Ως οδηγός, κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πάει μπροστά και να εξελιχθεί. Δουλεύω περισσότερο από ό,τι έχω δουλέψει ποτέ στον προσομοιωτή και δοκιμάζω πράγματα. Και όταν έρχεσαι στη πίστα και ως ομάδα προσφέρεις κάτι περισσότερο από αυτό που θα μπορούσες να ελπίζεις και να περιμένεις, αυτό είναι απίστευτα ικανοποιητικό.

Ένα μικρό μέρος του εγκεφάλου μου είναι απογοητευμένο που δεν παλεύουμε για την pole και για νίκες, αλλά ως οδηγός πρέπει να το εξαφανίσεις και να επικεντρωθείς στη μεγιστοποίηση της απόδοσης. Και είμαι απίστευτα ικανοποιημένος με αυτό που επιτεύχθηκε σήμερα. Έχουμε πολλά καλά εργαλεία. Έχουμε έναν καλό προσομοιωτή στο εργοστάσιο, έχουμε μια καλή ομάδα ανθρώπων. Και νομίζω ότι η δουλειά που κάναμε μέσα σε μια νύχτα, η δουλειά που κάναμε σήμερα το πρωί, είναι σε ένα πραγματικά αξιοπρεπές παράθυρο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...